Des d'aquesta finestra pública analitzaré el món que m'envolta (bloc adherit a la campanya Boicateja'm)

dilluns, de setembre 05, 2005

Primer missatge

M’endinso en la catosfera i desconec quan durarà aquesta aventura. La veritat és que ja en tenia i moltes, de ganes de fer-me amb un bloc... o cal dir-li blog?
I és que ara em venen al cap moltes preguntes, potser la principal és: on em faré propaganda? ... Potser m’hi hauria de reivindicar en d’altres blocs o en els diferents fòrums on hi participo. I és que no hi ha bloc sense lectors, que ja fa anys que es van inventar els diaris personals- és a dir, que pertany de forma exclusiva a una persona.
Tanmateix, si hi ha lectors hi haurien d’haver comentaris... collons, potser no és tant fàcil això d’engegar un bloc.
Bé, es fa tard i he quedat a les 14:00 h per dinar amb la dona i la seva família, poques ganes en tinc, però la nevera és buida després de l’estiu. I quin estiu!!! 5 setmanes de vacances!!! A veure si me'n surto i penjo unes fotos.
Au doncs.

4 Comments:

Blogger franja said...

Bé, esperarem a les primeres fotos i que demostros capacitat d'atraure les nostres ments privilegiades per a saber quant durarà esta esparracada. Au, prent-ho com una ofensa i a veure si eres insistent fins que posem http://esparracat.blogspot.com/ a les nostres "adreces d'interès" del Firefox

5:19 p. m.

 
Anonymous Quió said...

Asi que otro que ha caido en el fenómeno blog y quiere tener sus 15 min. de fama. Has despertado mi curiosidad y a ver si nos cuentas "Las aventuras y desventuras de un urbanita en el Alto Pirineo".

7:47 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Macagunlaputadorus! Les historietes de l'avi gratis i totes arreplegades a la mateixa pàgina. Xò si que és un txollu!.

Au, salut macu. B7s

Firmat: Un ocellot rapinyaire.

9:29 p. m.

 
Anonymous Xabi said...

Home, un altre que ha caigut en la temptació del exhibicionisme! que vagi molt bé i escriguis molt, i ves amb compte que això pot engarxar ;-)

8:56 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home