Des d'aquesta finestra pública analitzaré el món que m'envolta (bloc adherit a la campanya Boicateja'm)

dimecres, de setembre 28, 2005

Que lluny que queden les vacances


Estany_Tort2
Originally uploaded by Catxum!.

Sí és cert, si total no fa ni un mes que hem tornat, però allò que queda lluny, molt lluny, són les sensacions, els paisatges, la companyia.... coi, com n’estàvem de bé i mira’ns ara.

La foto és de l’estany Tort de Peguera, si us hi fixeu bé, podreu observar, a la segona península de la dreta de la imatge, el refugi Josep Maria Blanc, que ha estat remodelat i el van inaugurar aquest mes de juny passat.

És un lloc privilegiat, maco, tranquil, es poden fer bones excursions muntanyenques, però també es pot gaudir del seu entorn sense moure’s més de 10 minuts al voltant del refugi, les instal•lacions són molt bones (tens aigua calenta a la dutxa, si la pagues, és clar), la gent del refugi és molt amable, fins i tot tenen un ordinador amb un mapa virtual i navegable del Parc d’Aigües Tortes i de l’Estany de Sant Maurici (Editorial Alpina, Geoshow 3D) per a les vostres rutes.

O sia, que ja ho sabeu, ni us hi acosteu!!! per rés del món!!!! fuig, fuig!!!! Que els Piris i l’alta muntanya en general, i aquest refugi en particular, ha de continuar així de tranquil i maco durant molt de temps, i ja sabem que quan les coses es massifiquen perden tot el seu encant. I si hi aneu, no l’hi ho expliqueu a ningú, com jo - equivocadament- ara estic fent.

Addenda: gràcies Luthien, ha estat ella qui m’ha fet descobrir l’hospedatge de fotos del Flickr.